Strike Force Heroes

Strike Force Heroes

Strike Force Heroes is een ouderwetse arenaschieter, opnieuw gemaakt met moderne mechanica. Ongelooflijke actie ontmoet epische verhalen in deze intense remake van de populaire flashgame. Vecht door dichte bossen, snelle treinen en neergestorte vliegtuigen en rust je soldaten uit met verschillende wapens, vaardigheden en upgrades! Strike Force Heroes is van de grond af aan ontworpen en beschikt over een uitgebreide campagne met volledige stemacteurs, geanimeerde tussenfilmpjes, uitdagingen, een geheel nieuw mijnsysteem en coöp-PVP op een gedeeld scherm. Je kunt de Strike Force Heroes-torrent op pc in het Russisch downloaden van Mechanics met behulp van de links onder de beschrijving.

Spring in 4 categorieën met exclusieve wapens, uitrusting en vaardigheden, elk met hun eigen unieke sterke en zwakke punten en speelstijlen. Dood je vijanden met een kogelschietend glazen kanon of eet alle kogels op als een niet te stoppen tank. Welke speelstijl je ook leuk vindt, helden zullen je beschermen. Met honderden wapens, vaardigheden en uitrusting heeft elke speelstijl iets te bieden. De verscheidenheid aan taken zal zowel ervaren spelers als beginners aangenaam verrassen, omdat niemand zich zal vervelen. Na het voltooien van de verhaalcampagne kun je dezelfde niveaus ontgrendelen, maar in een moeilijkere modus, terwijl je tegelijkertijd afzonderlijke hardcore uitdagingen voltooit voor degenen die niet bang zijn voor moeilijkheden. Geniet van geweldige missies, scherp je vaardigheden aan en word een waardige leider.

Kies voor een veilige lancering of creëer een doordachte opstelling die perfect is voor al uw apparaten, voor risicovolle maar dodelijke resultaten. Of je nu een man-tegen-man-gevecht wilt aangaan, je vijanden in stilte wilt uitschakelen met sluipschutters, of gewoon dingen wilt opblazen, wij hebben het wapen voor jou! Dompel jezelf onder in een meeslepend verhaal met volledig geanimeerde tussenfilmpjes met leuke personages, explosieve actiescènes en spannende baasgevechten. Een routinemissie loopt mis en je team komt vast te zitten op een mysterieus eiland waar niets zo eenvoudig is als het lijkt. Strike Force Heroes torrent download voor pc in het Russisch, de nieuwste versie is hier gratis beschikbaar.

Als je de campagne voortzet, ontgrendel je meer uitdagende missies, waardoor je betere beloningen kunt verdienen, helden kunt ontwikkelen en zelfs de meest ervaren spelers kunt uitdagen. Voltooi dagelijkse taken om beloningen te verdienen en de meest effectieve held te creëren. Ontvang meer beloningen door verschillende leuke zijmissies te voltooien, zoals op je hoofd vallen tijdens het vliegen, heldhaftige vijanden verslaan of zelfs thee zetten voor je vijanden! Stel je vaardigheden op de proef met tientallen unieke, uitdagende missies die gekke wendingen aan het basisspel toevoegen en enige strategie en slim denken vereisen. Uw beschermeling kan zich volledig aanpassen aan uw ideeën. Dit geldt niet alleen voor het uiterlijk, maar ook voor de uitrusting. Niets houdt je tegen om een ​​van de vier klassen te kiezen en de moordenaar een enorm schild of een raketwerper te geven, of de hospik te bewapenen met een machinegeweer. Dit maakt een enorme hoeveelheid ruimte vrij voor wezens, wat andere strijders enorm kan verrassen. Het vooruitzicht om niet alleen in man-tegen-man-gevechten te vechten, maar ook met sluipschuttersgeweren is ook aangenaam verrassend. Dit is geen willekeurig schot, maar lijkt een volledig doelwit te zijn, gericht op de vijand met de bedoeling verwoestende schade aan te richten.

Het oorspronkelijke tweekoppige ontwikkelingsteam achter de populaire Flash Strike Force-serie is terug met een unieke combinatie van hoogwaardige graphics, geavanceerde gameplay en een verwrongen gevoel voor humor. Strike Force-helden komen tot leven in een liefdevol gedetailleerde omgeving met kristalhelder geluid en volledige stemacteurs. Voor het eerst kun je je vrienden uitnodigen om met je mee te doen tijdens de campagne of rechtstreeks tegen ze vechten in volledig aanpasbare PvP-gevechten!

Flash
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Strike Force Heroes! That's incredible game, i will play it later...