Sonic de egel 3
Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Sonic de egel 3

Sonic The Hedgehog 3: een nieuw avontuur begint!

Na de adrenalinerijke escapades uit het verleden nemen onze geliefde personages een welverdiende pauze. Tails vindt een innovatieve juwelendetector uit en ontdekt al snel een locatie die bruist van intense energie. Sonic stuit op een cryptische ring met de inscriptie "Island Legend", die een eiland onthult - het Floating Island - waar inwoners, in hun verlangen naar macht, ooit hun godheid hebben verraden.

Terwijl Sonic uit het Tornado-vliegtuig springt en verandert in Super Sonic, wordt hij in een hinderlaag gelokt door Knuckles, die hem van alle smaragden ontdoet. Knuckles wordt door de sluwe Eggman misleid door te geloven dat Sonic de antagonist is en neemt de rol van de beschermer van het eiland op zich. Onze blauwe held heeft nu de uitdaging om alle smaragden terug te winnen en tegelijkertijd de legende te ontcijferen van andere mysterieuze smaragden die het eiland in de lucht houden.

Nieuwe spelmechanica!
Met 50 ringen in je kat spring je over checkpoints om bonusniveaus te betreden, hoewel je er geen smaragden voor krijgt. De sleutel? Spot en spring in een van de gigantische ringen die verspreid zijn over de acts. Elke act heeft een speciaal podium met dynamische mechanica, wat het incassoproces boeiend en uitdagend maakt.

Spelverbeteringen:

 • Uitgebreide niveaus: navigeer door ingewikkeld ontworpen niveaus vol verrassingen.
 • Verbeterde mogelijkheden voor Tails: Tails kunnen nu vliegen, zwemmen en zelfs Sonic optillen. Het spelontwerp integreert deze functies naadloos.
 • Interactieve objecten: ga aan de slag met een overvloed aan in-game objecten.
 • Sonic's InstaShield: Sonic wordt omgeven door een kort beschermend schild, waardoor zijn aanvalsbereik wordt vergroot.
 • Revolutionaire schilden: Nieuwe schilden zoals Fiery, Watermark en Electric bieden unieke vaardigheden en verdedigingsmechanismen. Alleen Sonic kan deze schildmogelijkheden benutten, terwijl Tails pronkt met zijn vliegvaardigheid.

Competitieve modus presenteert verschillende zones in vergelijking met de primaire gameplay.

Eggman slaagt er tijdens de cursus in om het Egg of Death weer tot leven te wekken, wat het toneel vormt voor deel twee van het spel met in de hoofdrol de Echidna Nackles. Met de mogelijkheid om muren te beklimmen en te glijden, begint Nackles aan haar reis die misschien wel het meest uitdagende segment in de Sonic-serie is.

Unieke kenmerken in Sonic 3:

 • Spelvoortgang: Spelers kunnen nu hun voortgang opslaan.
 • Emerald Collection: Het succesvol verzamelen van alle smaragden onthult een clandestiene laatste tegenstander. Als Super Sonic vecht je tegen de ruimte. Als je over deze baas triomfeert, word je beloond met de meester-smaragd, waardoor het drijvende eiland naar zijn rechtmatige plek in de lucht kan opstijgen.
Sega
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Sonic de egel 3! That's incredible game, i will play it later...