Prehistorik 2
Prehistorik 2
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Prehistorik 2

Hier kun je Prehistorik 2 online spelen. Ik presenteer onder uw aandacht een spel in het genre van het arcadeplatform genaamd Prehistorik 2.

Het spel werd in 1992 ontwikkeld door het Franse bedrijf Titus Interactive. Deze game is een van de weinige gevallen waarin het tweede deel van de game veel beter is dan de eerste.

De game is in het Engels, hoewel de taal voor dit genre niet fundamenteel is. De omvang van het spel voor die tijd is enorm, meer dan één megabyte. Ter vergelijking: dit spel kan 50.000 keer worden opgenomen op een BlueRay-schijf. De systeemeisen zijn minimaal, de game draaide prima op de 286e processor.

We beheren dus een prehistorische man wiens doel het is om voedsel voor het gezin te vinden. Bij het uitvoeren van deze nobele missie moeten we 16 verschillende niveaus doorlopen, waarbij we de lokale wilde dieren hardhandig aanpakken.

Het spel maakt indruk met zijn talrijke droids: een onmiddellijke reactie op de toetsen, een sappig beeld, verschillend in concepten van niveaus, die de manier van passeren beïnvloeden. Bovendien zijn de vijanden niet alleen anders getekend, ze gedragen zich ook echt anders. Je moet talloze hordes schildpadden, verschillende soorten libellen, sabeltandluipaarden, pterodactylen, wolven, rupsen, dinosaurussen, enkele neusmannen in luipaardhuiden, vleermuizen, ballen met ogen, pinguïns en zelfs beren versnipperen. Maar de meest voorkomende tegenstanders zijn onbekende dieren. Het aantal en de verscheidenheid aan vijanden is een soort Serious Sam onder de arcades. Ook aan het einde van sommige levels moeten we vechten met de bazen.

De game heeft 2 hoofdtypen wapens, zowel dichtbij als veraf. Het eerste type is een knuppel of houten kalatushka, en het tweede is verschillende tomogavki en werpbijlen. Voor elk niveau is er het beste voor het doorgeven van wapens.

Als dit door de verscheidenheid aan vijanden Serious Sam is onder de arcades, dan kan het spel door het aantal verborgen niveaus worden vergeleken met Wolfenstein 3D. De game heeft ook een variabel landschap. Sommige delen van de muren en obstakels kunnen worden gesloopt. Omgekeerd kun je geheime, voorheen onzichtbare eilandjes uitschakelen om bij het lekkerste eten te komen.

 • Gameplay 10 uit 10. De game heeft orkaandynamiek en hordes vijanden die letterlijk uit de grond verschijnen, waardoor je geen seconde kunt ontspannen.
 • Het geluid is 10 op 10. De muzikale begeleiding is perfect op elkaar afgestemd. Bijzonder coole stemhebbende houten Kalatushki.
 • Grafisch - 10 uit 10. Het heldere beeld is zelfs nu al een lust voor het oog. Resolutie 640 bij 400 en 256 kleuren.
 • Speelbaarheid - 10 op 10. Tijdens de voorbereiding van het materiaal voor deze recensie kon de auteur het niet laten en bracht hij enkele uren door met het passeren van het spel.
Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Prehistorik 2! That's incredible game, i will play it later...