Ongelooflijke auto
Ongelooflijke auto
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Ongelooflijke auto

The Incredible Machine - is een puzzelspel, legende. De essentie is heel simpel: je moet de taken oplossen van het soort "de ballen in dozen strooien", of "de muis in het gat laten vallen", of "het aquarium breken en de basketbalbal in de prullenbak gooien", nou ja. , of - "lanceer de kat de ruimte in."

De volgende taak wordt opgelost op een tweedimensionaal scherm, een zijaanzicht dat pijnlijk lijkt op schoollessen natuurkunde. "Het lichaam met massa m beweegt langs een hellend vlak..." Maar alleen de hulpmiddelen die voor de oplossing worden voorgesteld, maken het proces honderden keren interessanter dan schoollessen, de absurditeit van wat er gebeurt raakt je soms volkomen, en de complexiteit van de puzzels laten je hoofd tegen de muur slaan. ongelooflijk! Onmogelijk! "

Ongelooflijke auto! De bal rolt op een hellend vlak, springt over de kloof en duwt een emmer voort die van het bord valt. Emmertouw vastgebonden aan het handvat van de poster; terwijl het valt, trekt het aan het touw en het eerste vel komt van de poster, waardoor de afbeelding van een banaan op de poster wordt geopend. Een aap die vlakbij staat, merkt een banaan op, begint achter de banaan aan te rennen en draait de loopband waarop hij staat. Hierdoor gaat de as draaien, die met een riem aan de clown in de snuifdoos is vastgeschroefd. De snuifdoos met de clown gaat binnen een paar seconden open, de clown springt uit de snuifdoos en katapulteert de jongen die op het deksel van de snuifdoos slaapt naar een voetstuk waar hij wakker wordt en rechts zijn huis vindt. De jongen probeert naar hem toe te gaan, maar stuit op silicium, waardoor een vonk ontstaat waaruit het rietje ontbrandt. Licht van een brandend vuur wordt door een vergrootglas gebundeld en creëert een straal die de lont op de raket ontsteekt. De raket start in het lanceercompartiment, het aquarium, waarop de kat zit, slaat en de kat de ruimte in gooit.

...ongelooflijk, nietwaar? Je moet honderden soortgelijke puzzels oplossen - van eenvoudig tot zeer moeilijk. Voordat je een onvoltooide machine zult zijn, het doel dat hij moet vervullen, en een reeks gereedschappen die (en misschien niet allemaal) hem zullen voltooien en de taak zullen voltooien. Tot uw beschikking staan allerlei soorten apparaten - ballen, dozen, planken, raketten, lasers, stopcontacten, haardrogers, broodroosters, timers, emmers, luchtschepen, lucifers, dynamiet, nitroglycerine, touwen, scharen, een kat, een muis, kaas en zelfs een anti-zwaartekrachtgenerator. En er is nauwelijks een tiende van alles waaruit uw Incredible-machine zal bestaan!

De eenvoudige niveaus van het spel zijn leuk en intuïtief en bevatten zelfs tips. Geleidelijk aan worden de niveaus ingewikkelder en worden hints waziger gegeven. De humor van de makers en het ongelooflijke gevoel dat ontstaat als je nog een puzzel oplost ("het was zo simpel") laat je niet vervelen, en de mogelijkheid om met vrienden te spelen, beide in de "coöperatieve" modus (samen puzzels oplossen) en tegen elkaar (de ene actie na de andere uitvoeren) maakt dit spel niet minder interessant voor bedrijven.

Als je in je kindertijd graag als ontwerper speelde, een dynamo draaide of een elektromagnetisch pistool afvuurde, verschillende installaties tekende of superwapens uitvond, als je gewoon van onschuldige humor houdt of vuurwerk afvuurt, of misschien ben je een pyromaan en wil je blazen over de hele wereld - Hoe dan ook, dit spel is voor jou!

The Incredible Machine is het spel waarmee het allemaal begon. Primitieve graphics van 16 kleuren verhinderden niet dat het spel interessant werd, en in de toekomst onderging het spel vrijwel geen veranderingen, behalve grafische en geluidsverbeteringen.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Ongelooflijke auto! That's incredible game, i will play it later...