Kobolden 2
Kobolden 2
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Kobolden 2

"Gobliins 2: The Prince Buffoon" is een meeslepend avonturenspel dat het oplossen van puzzels combineert met een luchtig verhaal. Het spel draait om de ontvoering van prins Buffoon door de kwaadaardige demon Amoniak, wat leidt tot een grillig avontuur ondernomen door twee goblins, Fingus en Winkle. De game staat bekend om zijn humor en unieke gameplay-mechanica, waardoor het een klassieker is in het avonturengame-genre.

Gameplay:

 • Dubbele karaktercontrole: Spelers besturen zowel Fingus als Winkle, elk met verschillende persoonlijkheden en vaardigheden. Fingus is beleefd en intelligent, terwijl Winkle onbezonnen en impulsief is.
 • Puzzels oplossen: De game richt zich op het oplossen van ingewikkelde puzzels door interactie met verschillende objecten en personages. De puzzels vereisen vaak de gecoördineerde acties van beide goblins.
 • Niet-lineaire voortgang: Met de game kunnen spelers problemen oplossen op toegankelijke schermen voordat ze naar nieuwe gebieden gaan, waardoor een niet-lineaire ervaring wordt gegarandeerd.
 • Gebruik van Jokers: Voor uitdagende puzzels biedt het spel 'Jokers': subtiele hints van de ontwikkelaars die helpen bij het oplossen van puzzels zonder eenvoudige oplossingen weg te geven.

Unieke speleigenschappen:

 • Karakterinteractie: De verschillende kenmerken van Fingus en Winkle voegen diepte toe aan het oplossen van puzzels, omdat spelers moeten overwegen wie het beste geschikt is voor elke taak.
 • Creatief puzzelontwerp: de puzzels van het spel staan bekend om hun creativiteit en soms onlogische elementen, waardoor spelers worden uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken.
 • Vermakelijke soundtrack en effecten: De muziek en geluidseffecten van het spel, zoals het nutteloze gefluit van Fingus, dragen bij aan de charme en meeslepende ervaring van het spel.
 • Humoristische toon: De verhaallijn en dialogen van de game zijn gevuld met humor, waardoor het een plezierige ervaring is voor spelers die een luchtige aanpak waarderen.

Conclusie:

"Gobliins 2: The Prince Buffoon" valt op als een klassiek avonturenspel dat verrukt met zijn humoristische verhaal, innovatief puzzelontwerp en gedenkwaardige personages. De unieke gameplay-mechanica, waarbij twee verschillende speelbare goblins betrokken zijn, zorgt voor een frisse en boeiende ervaring. De mix van humor, puzzels oplossen en karakterinteractie maakt het spel tot een tijdloze klassieker, gekoesterd door fans van het genre. Of je nu al jarenlang fan bent of een nieuwkomer op het gebied van avontuurlijke speurtochten, "Gobliins 2" biedt vele uren entertainment en plezier.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Kobolden 2! That's incredible game, i will play it later...