GTA 1
GTA 1
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

GTA 1

Grand Theft Auto (GTA) is een videogameserie die begon in 1997 met de release van de eerste game in de serie, ook getiteld Grand Theft Auto. De game is ontwikkeld door DMA Design, nu bekend als Rockstar North, en uitgegeven door BMG Interactive.

GTA 1 is een actie-avonturenspel in een open wereld dat zich afspeelt in een fictieve stad genaamd "Liberty City". Spelers kruipen in de huid van een crimineel die probeert op te klimmen in de gelederen van de onderwereld van de stad. De game biedt een bovenaanzicht en spelers kunnen de stad vrij verkennen en communiceren met verschillende personages, auto's stelen en deelnemen aan verschillende criminele activiteiten.

De game is in eerste instantie uitgebracht voor pc en later voor PlayStation, Game Boy Color en andere platforms. De game kreeg na de release gemengde recensies, waarbij sommige critici de gameplay en vrijheid in de open wereld prezen, terwijl anderen kritiek hadden op het geweld en de controversiële thema's van de game.

Ondanks de gemengde ontvangst maakte GTA 1 de weg vrij voor de rest van de serie, die een van de meest populaire en succesvolle videogamefranchises in de geschiedenis zou worden.

Dos
Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow GTA 1! That's incredible game, i will play it later...