Commandant Keene 4: Oracle's Secret
Commandant Keene 4: Oracle's Secret
Uitvoeren!!

Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Commandant Keene 4: Oracle's Secret

"Commandant Keene 4: Oracle's Secret" is een belangrijk deel in de iconische Commander Keen-serie, een baanbrekende platformgame uit de begindagen van pc-gaming. Dit spel, ontwikkeld door id Software en uitgebracht in 1991, markeert het eerste deel van de "Goodbye, Galaxy!" -serie, waarin spelers kennismaken met nieuwe avonturen en uitdagingen.

Belangrijkste kenmerken van Commander Keen 4:

 1. Nieuwe verhaallijn: De game volgt het jonge genie Billy Blaze, ook bekend als Commander Keen, na zijn overwinning op de Vorticons. In deze aflevering wordt hij geconfronteerd met een nieuwe dreiging van de Shikadi, een groep gevaarlijke buitenaardse wezens.
 2. Verbeterde graphics: "Commander Keen 4" toont merkbaar verbeterde graphics vergeleken met zijn voorgangers, en biedt een visueel rijkere en gedetailleerdere game-ervaring.
 3. Gameplay-mechanismen: De kern van de gameplay blijft vergelijkbaar met de eerdere games in de serie, waarbij de nadruk ligt op platformuitdagingen, verkenning en het oplossen van puzzels.
 4. Kaartverkenning: De game bevat een kaart waarmee spelers tussen niveaus kunnen navigeren, wat een gevoel van niet-lineariteit geeft en verkenning en ontdekking mogelijk maakt.
 5. Diverse niveaus: De niveaus zijn gevarieerd en zitten vol met verschillende vijanden, obstakels en geheimen, waardoor de reputatie van de serie op het gebied van creatief levelontwerp behouden blijft.
 6. Iconisch personage: Commandant Keen, met zijn kenmerkende pogostick en helm, blijft een gedenkwaardig en geliefd personage in de wereld van videogames.

Gameplay-ervaring:

In "Commander Keen 4" navigeren spelers door verschillende niveaus, die elk unieke uitdagingen en omgevingen bieden. Het spel vereist vaardig springen, zorgvuldige timing en strategisch gebruik van items en wapens. De verbeterde graphics brengen de wereld van het spel en zijn bewoners tot leven, waardoor de algehele ervaring wordt verbeterd.

Conclusie:

"Commander Keen 4: Secret of the Oracle" is een klassiek voorbeeld van pc-platforming uit de vroege jaren 90 op zijn best. De mix van verbeterde graphics, boeiende gameplay en gedenkwaardige personages maakt het een opvallende titel in de serie en een belangrijk onderdeel van de gamegeschiedenis. Voor fans van de Commander Keen-serie of degenen die geïnteresseerd zijn in de evolutie van platformgames, biedt "Commander Keen 4" een nostalgische en plezierige ervaring. De blijvende impact ervan op het platformgenre en zijn plaats in het pantheon van klassieke games vallen niet te ontkennen.

Dos
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Commandant Keene 4: Oracle's Secret! That's incredible game, i will play it later...