Clanker.io

.io
Clanker.io

Deel met je vrienden:

Clanker.io is een isometrische pixel art shooter io-game waarin je moet vechten en wapens moet plunderen om al je vijanden te verslaan. Speel deze snelle mech-shooter. Bestuur een gevechtsmech en overleef zo ​​lang mogelijk in een verlaten mijnstation. Als je het spel betreedt, maak je deel uit van een team.

Je vijanden zijn rood aangegeven. Ga naar de rode rechthoek om hun positie op de kaart te kennen. HUD rond je mech geeft de huidige status aan. De grote boog vertegenwoordigt de resterende romp, terwijl de balk eronder je schildniveau is. Volg de rode punten om je vijanden te vinden. Schade wordt eerst opgevangen door een krachtveld rond de mecha. Als het leeg is, raakt de romp beschadigd totdat de mech is vernietigd.

De mecha kan energie ervoor concentreren om schade aan het schild te verminderen. Het schild zelf laadt na verloop van tijd op tot 50%. Zoek pickups om verder te gaan. De eerste paar seconden na de respawn is de mech immuun voor schade, maar zijn wapens zijn uitgeschakeld. Elke keer dat je een vijand doodt, krijg je een hogere rang en verdien je versnellingen die je kunt ruilen voor verschillende mechs.

Ontwikkelaar: LapaMauve

Platform: webbrowser

Bediening:

 • WASD = bewegen (dubbeltik bewegingstoets om te streepje)
 • Spatie = bash (een speciale beweging die de vijand zal uitschakelen)
 • 1-6 = wapens wisselen
 • Q = aanvallende mijn
 • E = defensieve mijn
 • R = genezen
Bezig met laden ...
 1. avatar

  kittytoe

  - 02-03-2021 14:29:07
  Wow Clanker.io! That's incredible game, i will play it later...