Battletoads en Double Dragon - Sega Genesis

Sega
Battletoads en Double Dragon - Sega Genesis
Emulatoren (Probeer een andere emulator als de game niet werkt op de huidige):

Deel met je vrienden:

Hier kun je het beroemde spel Battletoads & Double Dragon geporteerd naar Sega Genesis online spelen.

Na de gebeurtenissen in het eerste deel van het spel werd de Zwarte Koningin verslagen door gevechtspadden. Ze slaagden erin Pimple te redden, maar dat is niet het einde. Onze geliefde oude dame in een zwarte jurk smeedt een wraakplan. En hiervoor verenigde ze zich met de Black Lord, oh, of liever, met de Lord of Darkness, wiens naam Shadow Boss is. Onze schattige padden realiseerden zich dat de kans op hun gehavende anussen honderd procent is, en ze besloten zich te verenigen met de broers Billy en Jimi Lee zodat het niet zoveel pijn zou doen. Nu hebben we een superteam en kunnen we op pad in de hoop dat de brunette met de mantel ze nog zal geven. Dit spel is ontwikkeld door Rare en uitgegeven door Tradewest in 1993. Het heeft ook versies, zoals je weet, voor Nintendo en Super Nintendo.

Laten we eens kijken naar onze band. Er zijn vijf grote snuiten, zoals je kunt zien. Dit zijn drie gemuteerde padden en twee menselijke welpen. Hoe verschillen ze, naast kleur, maat? Natuurlijk zijn kenmerken en mogelijkheden. Toads en Dragon Brothers hebben verschillende hits en combo's. Padden bewegen sneller, maar ze kunnen niet trappen tijdens het springen. Ze gebruiken stokken ook op verschillende manieren, en Bartya Li kan op de vingers van vijanden stappen als ze aan een pijp hangen. Dit is waar de diversiteit tussen hen eindigt, zoals al het goede in deze wereld.

Het spel heeft zeven niveaus. Ik denk dat iedereen die het speelde vooral de derde herinnerde, omdat die het meest dom en hardcore was, mede door de besturing. Het was gewoon ondraaglijk, en psycho's vergezelden ons door het hele level.

Je wordt tegengewerkt door allerlei soorten mutanten, cyborgs, op sommige plaatsen zelfs acrobaten. Ja, ja, er is een niveau op een raket, waar je wordt aangevallen door onbegrijpelijke acrobaten, die shurikens naar je gooien. In Battletoads & Double Dragon eindigen alle niveaus met eindbazen en moet je verschillende tactieken gebruiken in een duel met hen. Zo is de eerste baas van Abobo trouwens erg populair in andere games. Het kan zakolbasit zijn, eenvoudige stakingen en tijdige terugtrekking. En de derde heeft een machinegeweer en je kunt hem niet zo gemakkelijk doden. Hier moet je hurken, springen en het juiste moment kiezen om hem te raken.

Trouwens, van de Double Dragon-spellen bleven hier alleen personages over. En dat allemaal omdat de ontwikkelaars van deze game niet hebben deelgenomen aan de totstandkoming van dit project. Maar tevergeefs.. Iets meer elementen uit deze game zouden hier natuurlijk geen kwaad kunnen. En in alle andere opzichten is het spel nog steeds dezelfde goede oude Battletoads. Voor het grootste deel zul je met dezelfde onderwerpen te maken krijgen als in het eerste deel, alleen is het meer doordacht en uitgewerkt, wat blijkt uit de aanwezigheid van drie modi. In de eerste game waren er maar twee, dezelfde modus voor één speler en voor twee met de mogelijkheid om elkaar te verslaan. Hier is er, naast deze twee modi, een derde - zonder de mogelijkheid om een ​​vriend te raken. Dit element haalde veel hardcore uit het project.

Wat kun je zeggen over grafisch ontwerp? Het heeft hier geen gebreken. Alles is gewoon super getekend. Van personages en omgevingen tot animaties. De muzikale begeleiding is gewoon ongelooflijk. Ik herinner het me nog steeds, en op elk moment kan ik door de melodieën van elk niveau in mijn hoofd scrollen.

Bezig met laden ...
  1. avatar

    kittytoe

    - 02-03-2021 14:29:07
    Wow Battletoads en Double Dragon - Sega Genesis! That's incredible game, i will play it later...